CVETLIČARNA MAJDA

CVETLIČARNA MAJDA MAJDA MAUER S.P.

ULICA DUŠANA KVEDRA 43, 3230 ŠENTJUR

Izobilje cvetja za vse priložnosti

O nas

Panta rei ali vse se spreminja in spreminja se tudi ponudba naše cvetličarne.

Od  leta 1986 se trudimo svojim strankam ponuditi drugačen, osebni pristop. Toda novi časi so prinesli tudi nove možnosti in spletna stran Cvetličarne Majda je  že uveljavljen način spoznavanja z našo ponudbo. Še vedno pa ste, cenjene gospe in gospodje, prijazno vabljeni v našo cvetličarno, kjer vas bomo osebno seznanili z novostmi in se potrudili uresničiti vaše želje. Naj vas spomnimo na izobilje cvetja, ki ga imamo v naši cvetličarni!

Razkošje in izbran okus izražajo vrtnica, flamingo, amarilis, Phalenopsis  orhideja, orhideja Vanda, cimbidij orhideje,  strelicija, kala, oriental lilija. Vse leto so na voljo:  gerbere, mini gerbere, nageljni, mini nageljni, santini  marjetke, marjetke, krizanteme. Naše drobne prijateljice iz različnih letnih časov: tulipani, mimoza, ženistra, ranunkule, hijacinte, frezije, veronike, kraspedije, liziantus, dalije, cinije, astre, alstromerije, limonium, statice.

K vsemu razkošju cvetov in rastlin iz cvetličnih gred radi priložimo kakšen dodatek narave: korenine, veje, mah, borovnice, šmarnice, resje, teloh, lesne gobe … Bujne in sveže  lončnice napravijo cvetličarno zeleno, vaš dom pa prijazen. Vedno imamo na zalogi rastline,  ki ne potrebujejo veliko oskrbe in uspevajo kljub slabšim  pogojem: sukulente, sansiverije, aspidistre, kaktusi, Chamedorea  palme, zamije, bilbergije, hatiore, aloe …

Celo leto so vam na voljo naslednje cvetoče lončnice: kalanhoje,  vijolice, flamingi, spatifili, vreseje, guzmanije, tilandsije ter orhideje iz domačih in tujih vrtnarij.  Z dodatki k lončnicam  poudarimo posebnost  in žlahtnost posameznega cvetja in tako polepšamo darilo. Na voljo je bogata  izbira voščilnic, tudi takšnih za posebne namene.

V naši ponudbi najdete tudi  širok izbor krstnih sveč in prtičkov. Izbor posod, papirjev, trakov, suhega cvetja, peska, modnih dodatkov  omogoča prilagajanje trendom in naravi prijaznim dekoracijam. Plačilna sredstva: z gotovino ob prevzemu, s plačilnimi karticami, plačilo na poslovni račun ponudnika.

Naročate lahko osebno,  po telefonu 03 5741 100 ali 041 720 531 ali pa naročilo posredujeta na našo fax številko 03 749 28 28.  Uporabite lahko tudi  e-pošto: cvetmajda@gmail.com. Vse iz naše ponudbe vam lahko dostavimo na želeni naslov! Izdelke v vrednosti najmanj 50 €   dostavimo brezplačno do 20 km.

CVETLIČARNA MAJDA