DIAREZ D.O.O.

DIAREZ DIAMANTNO REZANJE IN VRTANJE BETONA D.O.O.

MESTNE NJIVE 14, 8000 NOVO MESTO

Diamantno vrtanje ter rezanje asfalta, betona, kamna ...

Diarez d.o.o.

Podjetje Diarez d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2006. Glavna dejavnost podjetja je diamantno vrtanje ter rezanje asfalta, betona, armiranega betona, kamna ...

Naše podjetje na vašo željo naredi dodatna okna in vrata na objektih, vam zvrta potrebne luknje za inštalacije (vodovod, kanalizacija, klima, plin,…)od fi 20mm do 500mm, odreže asfalt, beton...)

Rezanje betona, opeke, kamnin je ob modernem načinu gradnje vse bolj prisotno, saj je najpomembnejše pri tem, da ne prizadeneš že obstoječega zidu, tako statično kot vizualno in to vam naše podjetje lahko zagotovi.

Vrtanje betona, armiranega betona, opeke in kamnin z diamantnimi kronskimi svedri je gospodarno, brez tresenja in škodljivih vibracij, ne praši prostorov ter povzroča le minimalen hrup. Rezultat pa so vrtine natančnih dimenzij, ki imajo lep zunanji videz.

Ne glede na to, da smo še 'mlado' podjetje pa se lahko pohvalimo že z veliko izvedbami.

Strateški cilj podjetja je sodelovanje pri izgradnji ali prenovi velikih objektov na področju celotne Slovenije, pridobiti nove kupce, zaposlitev dodatne delovne sile, uvedba dodatne delovne ekipe in s tem povečati.

Diamantno rezanje in vrtanje

Diamantno rezanje je zelo učinkovito, hitro in ekološko, saj pri delu ne povzroča nepotrebnih vibracij in poškodb že obstoječih sten, predvsem pa ne dviguje prahu, način vrtanja je neomejen. Ker je delo nevarno in je treba poskrbeti, da se material ne poškoduje, to delo opravljajo za to usposobljeni delavci.

Gradbene sanacije objektov

Največji vzrok razpadanja objektov je vlaga, ki je tudi eden najhujših in najtrdovratnejših sovražnikov pri sanacijah objektov. Je posredni ali neposredni vzrok degradacije skoraj vseh vrst materialov in konstrukcij, to še posebno velja za starejše zgradbe, ki niso imele obrambnih sistemov proti prodiranju vlage.

Rušitvena dela, odvoz materiala

Rušenje je neprijetno, a vendar nepogrešljivo delo, ki je potrebno ob vsaki prenovi doma. Pri tem je potrebno paziti na opremo, talne obloge in stavbno pohištvo v že izdelanih prostorih. Po opravljenem delu je potrebno poskrbeti za deponiranje odpadkov v skladu z zakonskimi določili.

Reference:

http://www.diarez.si/si/reference

Cenik:

http://www.diarez.si/si/cenik