RAČUNOVODSKI SERVIS DIANA

FINANČNO RAČUNOVODSKI SERVIS DIANA, DIJANA AVDIĆ S.P.

KIDRIČEVA ULICA 24 B, 3000 CELJE

18 let izkušenj

Računovodstvo Diana

Računovodski servis Diana sem ustanovila pred osemnajstimi leti in tako začela svojo poslovno pot na področju računovodstva, poslovnega, davčnega in finančnega svetovanja in revizije.

Svojo prepoznavnost želim širiti s kvalitetnimi, hitrimi in cenovno ugodnimi storitvami s pomočjo najsodobnejših informacijskih tehnologij. S svojimi storitvami se poskušam prilagoditi vsakemu uporabniku glede na njegovo specifičnost poslovnega procesa in njegove poslovne zahteve. S tem poskušam zagotavljati prave informacije ob pravem trenutku in s tem olajšati še tako težke poslovne odločitve, prihraniti čas in denar.

Ob sebi imam ekipo z vrednotami, kot so ustvarjalnost in kompetentnost, zaupanje strank, odgovornost do družbe in okolja, ohranjanje zasebnosti, svobodomiselnost posameznika, solidarnost in strpnost v skupini. Na vseh ravneh držimo visoke standarde, z vlaganji v stalno izobraževanje in zadovoljstvo zaposlenih zagotavljamo razvoj, stabilno rast in konkurenčnost podjetja. Naše stranke prihajajo iz celotne savinjske regije  in osrednje slovenije.

RAČUNOVODSTVO

SVETOVANJE