TKT KLEČ TOMAŽ S.P.

IZDELOVANJE TESNIL IN KOVINSKE GALANTERIJE TKT ,TOMAŽ KLEČ S.P.

MISLINJSKA DOBRAVA 131, 2383 ŠMARTNO PRI SLOV.GRADCU

Izdelovanje tesnil in kovinske galanterije

O nas

Smo podjetje, ki na Slovenskem trgu deluje že dve desetletji.

Nahajamo se v Šmartnem pri Slovenj Gradcu, natančneje v Mislinjski Dobravi. Od septembra 1994 imamo lastno proizvodnjo, maloprodajo in veleprodajo, na voljo pa imamo tudi lastno prevozno sredstvo, ki nam omogoča, da kupljeno blago tudi dostavimo.

Naša osnovna dejavnost je proizvodnja različnih tesnil in kovinske galanterije za gospodinjstva, gradbeništvo in industrijo. S procesi, kot so izsekovanje, brizganje in vulkanizacija različnih materialov kot so kavčuk, viton in silikonska guma, izdelujemo plinska in tekočinska tesnila, tesnila za ventile ter cevne in druge spoje. Povrh proizvodnje pa smo poskrbeli še za prodajo na debelo in drobno z dostavo vred. Naše izdelke smo vam podrobno predstavili pod zavihkom Izdelki. Ogledate si jih pa lahko vnašem ličnem spletnem katalogu ali pa ga naročite pri nas. Za vse dodatne informacije v zvezi z našimi izdelki se le kar pozanimajte pri nas, z veseljem vam bomo prisluhnili in poskušali poiskati prave odgovore.

V naši proizvodnji imamo širok asortiman: tesnila za pocinkano privijalo, tesnila za gospodinjstvo, komplete O tesnil, manšete, PVC objemke, PVC seti tesnil, objemk in podložk, tesnila za enoračne baterije, tesnila POC, tesnila prirobnic, tesnila vodne ure, tesnila za priklučne cevi, tesnila za Cu privijala, tesnila za sifone, tesnila za splakovalnike WC kotličkov, ostala tesnila, gumirane plošče in tesnit plošče,…

WWW.TKT.SI