J&O D.O.O.

J&O TRGOVINA IN STORITVE D.O.O.

JELENČEVA ULICA 1, 4000 KRANJ

O podjetju

Podjetje J&O, d. o. o., je svojo dejavnost začelo leta 1993 s skladiščem lakov za mizarje, že leto kasneje pa smo na Savski cesti v Kranju odprli manjšo trgovino z repromaterialom za mizarje. Sčasoma smo ponudbo toliko razširili, da so stari prostori postali premajhni, zato smo trgovino preselili na novo lokacijo na Jelenčevi ulici 1 v Kranju, obenem pa svojo ponudbo razširili tudi za parketarje, slikopleskarje, keramičarje in avtoličarje. Na približno 400 kvadratnih metrov prodajnih in skladiščnih površin ponujamo od najbolj kvalitetnih, profesionalnih materialov do materialov za vsakdanjo domačo uporabo.
 
Za mizarje so v naši trgovini zastopane blagovne znamke, kot so laki Salchi, lepila Rakoll, okovje Blum in SCH ter brusni materiali SIA in 3M. Parketarji in keramičarji imajo na voljo izravnalne mase, lepila in lake znamk Mapei, Unihem, Synteko in Bona ter brusne trakove in diske SIA in 3M. Za avtoličarje mešamo barve Glasurit, slikopleskarji pa lahko izbirajo med materiali proizvajalcev Herbol, JUB, Helios … Prav tako ponujamo veliko izbiro lazur za les proizvajalcev Sikkens, Sadolin in Bondex, ki so zelo primerno za široko potrošnjo.

V naši trgovini je na voljo velika izbira profesionalnega ročnega orodja Unior in Stanley ter električnega orodja Makita, Hitachi in 3M, poleg pa tega ponujamo različno orodje iz hobi programa za hišne mojstre. V sklopu trgovine J&O deluje tudi mešalni sistem, kjer vam pripravimo stenske barve za notranjost in zunanjost vaših domov, izbrano barvo ali lužilo za pohištvo ali pa najljubšo barvo za vašega jeklenega konjička.

V J&O se bomo še naprej trudili za oseben pristop do naših strank, in čeprav je trgovina samopostrežna, so vam naši zaposleni vsak trenutek na voljo za strokovno svetovanje. Večje količine naročenega blaga vam tudi dostavimo na želen naslov.

ZA MIZARJE

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE