NARAVNA MILA ANGEL, DAMJANA CVETAN S.P.

NARAVNA MILA ANGEL, IZDELAVA NARAVNIH MIL, DAMJANA CVETAN S.P.

PRUŠNIKOVA ULICA 39, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID

O nas

Moja ljubezen do naravne kozmetike, se je zacela razvijati že dolgo nazaj, ko sem zacela spoznavati, kaj vse vsebuje industrijska kozmetika.

V njej je polno nepotrebnih dodatkov, umetnih dišav, detergentov, kemikalij, konzervansov, ki pa zelo slabo vplivajo na zdravje naše kože in posledicno tudi na naše zdravje. In padla je odlocitev, da zacnem izdelovati naravno kozmetiko, narejeno izkljucno iz ekološko pridobljenih sestavin. Pri izdelavi uporabljam razlicna olja, zelišca, etericna olja in naravna barvila. Pri izbiri sestavin veliko pozornost namenim tudi temu, da niso testirana na živalih.

Kozmetika narejena iz vrhunskih in kvalitetnih sestavin naše kože ne draži in najbolj pomembno, ne izsuši, kar je pogosta reakcija pri industrijski kozmetiki. Ce si želite privošciti najboljše in spoštujete naravo, boste izbrali naravno!

Mila so prijavljena in pregledana s strani Ministrstva za zdravje in so popolnoma varna. Vsa mila imajo certifikat “Rokodelstvo Slovenije” in spadajo med domaco obrt. Smo eni izmed redkih v Sloveniji, ki smo za svoje izdelke pridobili BIO CERTIKAT s strani Inštituta KON-CERT, kar zagotavlja, da so naši izdelke visoke kakovosti in ekološki.

Naša mila so na voljo tudi v trgovini Mestna hiša Brežice.

NAŠA SPLETNA STRAN