PEKARNA, KAVARNA IN SLAŠČIČARNA TEŽAK

PEKARNA TEŽAK, gostinsko, proizvodno in turistično podjetje, d.o.o.

CESTA NA ROGLO 4 C, 3214 ZREČE

O nas

Nahajamo se v neposredni bližini Term Zreče in avtobusne postaje.

Imamo lastno pekarno, kjer proizvajamo različne vrste kruha, pečemo pravi domači kruh, brez dodanih aditivov, diabetični , polnozrnat in večzrnat kruh, različno pekovsko pecivo, odlično za zajtrk ali malico.

Prav tako pa se lahko v naši kavarni okrepčate z različnimi toplimi in hladnimi napitki.  Skodelica dobre Illy kave pa polepša  še tako slab dan. Postrežemo vam tudi s sladicami lastne izdelave. Izbirate lahko med torticami raznovrstnih okusov, kremnimi rezinami, zreško grmado, orehovimi rolcami…, skratka dobite lahko kar vam srce poželi.

Pri nas lahko naročite tudi torte po naročilu. Izbira je obsežna, od klasičnih okroglih tort in knjig, lahko izbirate tudi med  otroškimi motivi – zajček, medvedek, nodi, smrkci, miki miška, pikapolonica, telebajsek, ježek…

Lahko pa vam vašo najljubšo fotografijo odtisnemo na jedilni papir in vam z njo okrasimo torto, ki si jo boste izbrali. Sprejemamo tudi naročila za poročne torte in torte za posebne priložnosti, kot so naprimer;  ženski akt, harmonika, zakonca…

V vročih poletnih dneh, pa vas osvežimo s svežim sladoledom, ki ga izdelujemo sami. Postrežemo vam tudi sveže ali vroče sadje s sladoledom.

DODATNA PONUDBA

Posebnost  pri nas je, da vam poleg obiska kavarne ponudimo še rekreacijo na našem squash igrišču.