STROJNE INŠTALACIJE ROHRMANN

STROJNE INŠTALACIJE ROHRMANN, BOŠTJAN GALE S.P.

SPODNJE JEZERSKO 1, 4206 ZGORNJE JEZERSKO

Vrhunske strojne inštalacije

O nas

V podjetju Strojne inštalacije Rohrmann Boštjan Gale, s. p., se ukvarjamo z ogrevalnimi in vodovodnimi sistemi ter z adaptacijami kopalnic na ključ.

Na tržišču smo prisotni od leta 2V podjetju Strojne inštalacije Rohrmann Boštjan Gale, s. p., se ukvarjamo z ogrevalnimi in vodovodnimi sistemi ter z adaptacijami kopalnic na ključ. Na tržišču smo prisotni od leta 2010 ter si hitro gradimo ugled, reference in pridobivanje zaupanje novih strank.
 
Dobavljamo kakovostne peči in drugih ogrevalnih sistemov, pri čemer največkrat sodelujemo z dobaviteljem Etiks, vam svetujemo pri izbiri ogrevalnih sistemov ter nudimo tudi montažo izbranega sistema in servis.  Zagotavljamo dobavo in montažo kakovostnih prezračevalnih sistemov ter vrhunskih čistilnih naprav Vodateh Šentjernej, ki so vse pogostejša izbira v gospodinjstvih, saj so načeloma cenejša izbira kot pa kanalizacijski priključek.

Dobavljamo kakovostne peči in drugih ogrevalnih sistemov, pri čemer največkrat sodelujemo z dobaviteljem Etiks, vam svetujemo pri izbiri ogrevalnih sistemov ter nudimo tudi montažo izbranega sistema in servis. Zagotavljamo dobavo in montažo kakovostnih prezračevalnih sistemov ter vrhunskih čistilnih naprav Vodateh Šentjernej, ki so vse pogostejša izbira v gospodinjstvih, saj so načeloma cenejša izbira kot pa kanalizacijski priključek.

WWW.ROHRMANN.SI