DUŠAN JANEŽIČ S.P.

VODOINSTALATERSTVO DUŠAN JANEŽIČ S.P.

TRATA XIII 10, 1330 KOČEVJE

Izkušnje, kakovost, zanesljivost in ugodne cene

Dušan Janežič s.p.

Smo podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1993 v Kočevju.

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, kvaliteta, zanesljivost in ugodne cene. Naša ponudba obsega, napeljavo vodovodne inštalacije in kanalizacije, adaptacije in obnovo kopalnic, čiščenje hišnih kanalizacij in centralne sesalne sisteme.

Smo pooblaščeni serviser za Armal, Unitas in pooblaščeni monter za Kolpasan. Pri adaptaciji kopalnic vam na podlagi ogleda svetujemo pri postavitvi kopalniških elementov in izbiri materialov in opreme. Po ogledu vam izdelamo predračun. Kopalnice izdelamo z našim ali vašim materialom. Naša ponudba zajema tudi izdelavo kopalnice na ključ. Izdelava kopalnic na ključ obsega:

- ogled obstoječega stanja in svetovanje,
- strojno štemanje,
- odstranitev obstoječe keramike z odvozom materiala,
- sanacija vseh instalacij,
- zamenjava grelnih teles,
- zidarska dela,
- polaganje keramike in finomontažo kopalniških elementov.

Za opravljena dela vam damo garancijo. Delamo po celi Sloveniji!

Centralni sesalni sistemi - novost v naši ponudbi

Centralni sesalni sistem je namenjen stanovanjskemu ali poslovnemu objektu kjer se gibljejo ljudje, saj veliko pripomore k ohranjanju zdravja. Odstranjuje nevarni mikroprah iz objekta. Sesanje je neslišno zato ne moti ostalih družinskih članov, ni več klasičnega vlečenja sesalca in iskanja vtičnic za priključitev sesalca. Nepremičnina pa v vsakem primeru pridobi na ceni, torej je investicija poplačana.

ADAPTACIJE KOPALNIC

CENTRALNI SESALNI SISTEMI