DARJA KERŠMANC S.P.

FOTELJČEK TAPETNIŠTVO DARJA KERŠMANC S.P.

BEVKE 82, 1358 LOG PRI BREZOVICI

Izberite udobje po vašem okusu!

O nas

Imate željo po novi sedežni garnituri, fotelju, divanu?

Z vašo osnovno idejo o izgledu sedežne garniture vam izdelamo sedežno garnituro , kot ste si zamislili - naša proizvodnja namreč temelji na izdelovanju sedežnih garnitur po naročilu. Tudi čisto enostavna skica lahko pomaga pri izpolnitvi vaših želja.

Da udobnost sedežne garniture še polepša dneve in večere,vam pomagamo pri izbiri višine , globine in trdote sedežne garniture, katere imate tudi možnost preizkusiti, pred postopkom končne izdelave. Vsak izdelek je lahko samostojen kot fotelj, dvosed, trosed ali kotna sedežna garnitura različnih dimenzij. V izbrane elemente lahko dodamo tudi mehanizme za počivalnik.

Oblikujemo in izdelujemo sedežne garniture za zasebni in javni sektor. Obiščite nas na sedežu podjetja in svetovali vam bomo pri izbiri materialov,dizajnu in dimenzijah vaše sedežne garniture. Nudimo vam tudi pomoč pri izbiri kakovostnih vzorcev blaga, usnja in drugih tkanin.

Od leta 1995 smo pridobili mnogo izkušenj na kvaliteti izdelkov in kako kar najbolje ustreči željam strank. Naše reference so stranke same, ki se z zadovoljstvom vrnejo in s seboj pripeljejo sorodnike, prijatelje ali znance. Nudimo vam 5-letno garancijo, ob nakupu naših izdelkov stranki nudimo tudi dostavo.

Če v spletnem katalogu ne dobite izdelka po vaši želji vas vabimo na naš sedež podjetja in pomagali vam bomo z nasvetom do željene sedežne garniture. Če potrebujete pomoč, nasvet ali vprašanje nam pišite in z veseljem vam bomo pomagali. Nudimo tudi brezplačno svetovanje ali pa se oglasimo kar pri vas doma. Nudimo veliko izbiro kvalitetnih vzorcev blaga, mikrotkanin, bidermajer,usnje, umetnega usnja in drugih tkanin.

PROGRAM

VZORCI

STORITVE