KINEZIKA D.O.O.

KINEZIKA PROIZVODNJA, TRGOVINA, STORITVE D.O.O.

PLINARNIŠKA ULICA 4, 3000 CELJE

Naravna negovalna kozmetika Butters

Butters

Ko gre za negovalno kozmetiko, je vedno več govora o maslih ter o njihovih nadvse pozitivnih učinkih na kožo.

Masla so naravne maščobe in njihovo poslanstvo je, da negujejo, hranijo in mehčajo kožo. Splošno znano je, da koža potrebuje vlago. Zdrav delež vode v njej znaša kar 60% in le v takem stanju je koža gladka, polt pa lepa in enakomerna. Voda preplavlja celice s hranili, jih ohranja mehke ter funkcionalne.

Izpostavljenost ekstremno nizkim ali visokim temperaturam ter UV sončnim žarkom, staranje kože, posledično izguba prožnosti, so dejavniki, ki poškodujejo povezanost kožnih celic in tako načnejo njihovo obrambno zaščitno mrežo. Zaradi naštetega postane koža suha, luskasta, zgubana, srbeča in otrdela.

Naravna masla že sama po sebi vsebujejo ogromno vitaminov, mineralov ter antioksidantov, ki varujejo kožo pred prostimi radikali in jo učinkovito obnavljajo.

Masla blagovne znamke Butters so predelana po naši lastni metodi, tako skozi celoten proces obdelave ohranijo vse svoje hranljive lastnosti brez izgub. S tem učinkovito v koži zadržujejo vlago, predvsem tekočino v zgornjih plasteh kože in tako uspešno preprečijo izgubo le-te, kar na kožo deluje pomlajevalno.

Pri vsakdanji negi kože je vse pogostejša uporaba naravnih masel in olj, zato smo razvili lastno kolekcijo naravne negovalne kozmetike pod skupno blagovno znamko Butters. Vsi izdelki so na osnovi organsko pridelanih masel, ne vsebujejo aditivov, konzervansov ali barvil.

SPLETNA STRAN BUTTERS.SI