SALON MOBILIJE

SALON NOTRANJE OPREME MOBILIJE, DARJA DORNIK S.P.

POHORSKA CESTA 6 A, 2380 SLOVENJ GRADEC

Creating Style and Comfort

Salon Pohištva Mobilije

V našem prodajnem salonu Mobilije vam ponujamo različne vrste kuhinj priznanih slovenskih dobaviteljev kot so Svea, Gorenje notranja oprema in Garant. Ponujamo vam širok spekter dnevnih sob, predsob in otroških sob proizvajalcev Alples, Garant in Gorenje glin Nazarje.

V prodajnem programu Mobilije najdete tudi sedežne garniture in pohištvo Lesnine Ljubljana ter Slovenijales Celje. Svoje bivalne prostore lahko razsvetlite s svetili Lumen ter opremite s tekači in preprogami slovenskega proizvajalca Kemoplast.

EKSKLUZIVNO NA KOROŠKEM: Smo edini ponudnik na Koroškem, kjer lahko najdete pohištveni program ISTRADOM iz Hrvaške!

Program
    
Kuhinje
Kuhinja je okus. Okus svetovljanstva - tudi sredi narave. Kuhinja je občutek, ki ga je težko opisati, a ga vsak po svoje prepozna, ko ga občuti. V njem se prepletata pravi navdih domačnosti in veliko izkušenj sveta. Izbirate lahko med kuhinjami različnih proizvajalcev, kot so Alples, Svea, Contessa in Garant.

Dnevne sobe
Naše dnevne sobe ponujajo lahkoten, moderen slog opreme vaših dnevnih prostorov, poudarek pa dajejo tudi kvaliteti in udobju.

Predsobe

Pohištvo Istradom
    
Salon pohištva Mobilije je edini zastopnik pohištva ISTRADOM s Hrvaške. V prodajnem programu najdete različne vrste kuhinj, spalnic in dnevnih sob.